Retouren

Wij vinden het belangrijk dat onze producten voldoen aan je verwachting en dat je tevreden bent met de aankoop en onze service. Als je achteraf toch niet tevreden bent met de aankoop kun je het product eenvoudig aan ons terugsturen. In artikel 6 t/m 8 van onze Algemene Voorwaarden kun je meer lezen over herroepingsrecht.

Stap 1 herroeping

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen om de koopovereenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden. Dit kan door ons op de hoogte te stellen dat je (een deel van) je bestelling wilt terugsturen. Je kunt gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, of van onderstaand retourformulier. Je ontvangt dan zo snel mogelijk van ons een reactie.

Stap 2 retourneren

Na herroeping heb je nog 14 dagen om de producten daadwerkelijk terug te sturen. Wij betalen het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug.

Als je hebt gekozen voor een duurdere wijze van verzending, krijg je enkel de standaardverzendkosten vergoed. Als je een deel van de bestelling houdt, worden de verzendkosten voor de heenzending niet vergoed. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen. Ga voorzichtig met product en verpakking om! Indien het redelijkerwijs mogelijk is graag terugsturen in de originele verpakking. Gooi die dus niet weg. Lukt dit niet of heb je vragen over het terugsturen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Stap 3 gratis terugsturen

Om het je gemakkelijk te maken kun je voor het terugsturen gebruik maken van ons antwoordnummer. Een etiket met ons antwoordnummer wordt met je bestelling meegestuurd. Ben je het etiket kwijt? Geen nood; hieronder staan de gegevens:

 

Motorkeet

Antwoordnummer 1710

1906 ZX  Limmen

 

 

Retourformulier

Fields marked with an * are required

Geef aan welke producten je terug wilt sturen

Tip: als je specifieke wensen hebt over hoe jij wilt dat wij dit voor jou gaan oplossen; noteer dat zo duidelijk mogelijk voor ons bij de opmerkingen. Wij nemen het dan zoveel mogelijk mee bij de afhandeling van de retourzending.

Nadat je het formulier hebt verzonden ontvang je van ons een email met instructies voor het terugsturen.