Routebeschrijving

Wanneer je onze werkplaats wilt bezoeken is het natuurlijk handig als je weet hoe je daar komt. Met deze routebeschrijving zou dat moeten lukken.

Gemakkelijk: hoe kom ik in Uitgeest

Met navigatie simpel natuurlijk. Gewoon ons adres invoeren en je gizmo leidt je er feilloos naar toe. Zonder navigatie kun je nog altijd gebruik maken van een routeplanner en een printje maken. Als je printje van je motor in de plomp is gewaaid wordt het wel een dingetje. In dat geval lees je gewoon deze routebeschrijving op je mobiel:

Vanuit het noorden:

Pak bij Alkmaar de A9 (richting Amsterdam) en neem afslag 11 Uitgeest Noord. Aan het einde van de afslag bij de t-splitsing ga je links richting Uitgeest, je negeert het 1e bord Industrieterrein Uitgeest Noord. Voorbij de molen aan je rechterhand en over het bruggetje ga je links bij het 2e bord Industrieterrein Uitgeest Noord de Molenwerf op.

Vanuit of via Amsterdam via A10 ring oost

Pak de A10 ring oost bij Amsterdam, door de Zeeburgertunnel en neem bij afslag 18 de A8 richting Zaanstad. Negeer afslag A7 en blijf op de A8 richting Alkmaar. Ga aan het einde van de A8 bij de t-splitsing rechtsaf de N8 op richting Alkmaar. Neem bij de 1e afslag de N203 richting Alkmaar en blijf deze volgen tot in Uitgeest. Bij het NS-station Uitgeest ga je bij de stoplichten rechts (de Geesterweg) en volg deze weg, rotonde rechtdoor, tot aan het bord Industrieterrein Uitgeest Noord. Ga daar rechts de Molenwerf op.

Vanuit Utrecht

Pak bij Amsterdam de A9 richting Haarlem en neem aflag 10 Uitgeest en volg borden Uitgeest tot aan de stoplichten bij het NS-station Uitgeest. Ga bij de stoplichten rechts (de Geesterweg) en volg deze weg (rotonde rechtdoor) tot aan het bord Industrieterrein Uitgeest Noord. Ga daar rechts de Molenwerf op.

Iets lastiger: onze werkplaats

De Molenwerf is door de Gemeente rond genummerd en onze werkplaats zit een beetje verstopt. Lekker dan. Vanaf het bord Industrieterrein Uitgeest Noord volg je de weg met een kronkel naar links. Bij de t-splitsing ga je rechtsaf en volg je de Molenwerf die een scherpe bocht naar rechts maakt. Blijf de Molenwerf volgen, over de brug en ga bij Optimum Elektrotechniek naar rechts. Rij aan de achterkant van Optimum Elektrotechniek links het terrein op. Onze werkplaats zit in de laatste unit aan de achterkant van het pand.

 

Hopeloos verdwaald op de Molenwerf? Bel ons maar, dan komen we je redden.

Routebeschrijving Motorkeet - Molenwerf 8h Uitgeest - ingang