Over Motorkeet

Motorkeet is ontstaan uit passie voor motorrijden en richt zich op liefhebbers van (retro) enduro- en adventuremotoren. We zijn in 2016 gestart en dus nog piepjong. Dat zal je in aanvang dus ook merken aan ons (nog) beperkte assortiment en een website die nog voldoende ruimte biedt voor interessante motorzaken. Het idee is om jou uiteindelijk een plek te bieden waar je terecht kunt voor allerhande informatie en spullen die interessant voor je kunnen zijn op het gebied van motortrips & -vakanties, reisverslagen, accessoires en techniek. Wij richten ons op motorrijders die net als wij niet alleen kilometers asfalt verslinden maar af en toe óók offroad stof willen snuiven en door modder willen glibberen. Je moet aan het einde van je trip toch aan je motor kunnen zien dat er hard gewerkt is, nietwaar?

Retro?

Naast moderne adventuremotoren richten wij ons óók op de iets oudere offroads zoals de Ténéré, GS & G/S etc. vanaf de jaren ’80. Deze zijn niet alleen iconisch voor hun tijd, ze gebruiken vaak ook robuuste en relatief eenvoudige techniek waardoor ze simpel in onderhoud zijn en erg lang mee kunnen mits met liefde onderhouden. Afhankelijk van je smaak kán het een prima idee zijn een wat oudere offroad aan te schaffen en deze naar je eigen smaak te “pimpen” met allerlei supergave accessoires. Je hebt dan echt iets “speciaals”. Hoe dan ook, wij lopen daar in ieder geval wel warm voor. We adviseren je graag.

De webshop

Motorkeet wil je in de webshop een uitgebreid assortiment aanbieden voor jou, je motor en je motortrip. Je vind er accessoires, bagage-oplossingen, en op motorrijders toegespitste outdoor- en reisartikelen. Inmiddels zijn we druk bezig een motor-specifiek onderdelenassortiment samen te stellen toegespitst op enduro- en adventure motoren. We verwachten dit voorjaar onze webshop hiermee te kunnen uitbreiden. Wil je daar niet op wachten? Geen nood! We kunnen bijna alle gangbare onderdelen en heel veel motor-specifieke accessoires nu al leveren via onze vaste leveranciers. Bel of mail gerust!

De website

Op onze website maken we een blog met allerlei verhalen en nieuws waar je lekker in kunt grasduinen. Aan uitbreiding van onderwerpen en verhalen wordt hard gewerkt en als je een idee voor een blog hebt laat het ons weten. Een compleet verhaal mag ook. Daarnaast hebben we voor jou een forum ingericht met de onderwerpen motoren, reizen en techniek. Stel je vraag of schrijf een stukje! Je vindt het blog en het forum onder het kopje “community”.

De werkplaats

In Uitgeest hebben we een gezellige bescheiden werkplaats waar we je graag ontvangen. Je kunt er terecht voor onderhoud en aanpassingen, onze montageservice of om je gekochte spulletjes op te halen als je dat wilt. Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je gewoon even een kopje koffie wilt komen drinken. De openingstijden staan onderaan deze webpagina. Uiteraard kun je in onze werkplaats pinnen.

shutterstock_319053662

A happy customer is a loyal customer

Wij vinden het belangrijk dat jij happy bent als je zaken doet met Motorkeet. Klinkt nogal algemeen, dus om het wat concreter te maken:

aangesloten bij Stichting Thuiswinkelwaarborg
eerlijke producten en prijzen
montageservice voor je gekochte accessoires
soepel “niet tevreden, geld terug” beleid
een antwoordnummer zodat je gratis kunt retourneren
je kunt altijd bij ons terecht met je vragen en opmerkingen
vriendelijke en betrouwbare mensen

Bij Motorkeet draait het om jou. Dat is niet zomaar een loze kreet. Natuurlijk willen wij een gezond rendabel bedrijf opbouwen zodat we kunnen groeien en onze boterham kunnen beleggen. Wij geloven dat we dit alleen duurzaam kunnen doen als wij onze klanten op de 1e plaats zetten. A happy customer is a loyal customer . . . . .

Jouw mening is belangrijk

Wij hebben natuurlijk goed nagedacht over hoe we zakendoen, maar we zijn niet zo arrogant dat we menen de wijsheid in pacht te hebben en in het heetst van de strijd gaat er weleens iets mis ook . . . . Wij zijn ook maar mensen gelukkig.

Heb je een suggestie of misschien zelfs een klacht? Laat het ons alsjeblieft weten. Wij geloven in continu verbeteren en daar hebben we jou hard bij nodig. Je mag ons natuurlijk óók gewoon een compliment sturen. Het is voor ons namelijk net zo belangrijk om te weten wanneer we het goed doen!

Toekomstplannen

Plannen zat! Wat je nu op de website ziet is wat ons betreft pas het prille begin. In ons hoofd en deels ook concreter hebben we de volgende plannen voor de nabije toekomst:

Workshops motoronderhoud, veiligheid, reisvoorbereiding, Gps-navigatie
Motormeidendag workshop motoronderhoud exclusief voor dames
Fotoreportages jij en je motor vereeuwigd door een professioneel fotograaf
Fabricage productie van eigen Motorkeet producten
Aanpassing & design we bouwen je motor om naar jouw specifieke wensen

Allemaal leuke plannen die we gaan uitwerken zodra de basis (website, webshop en werkplaats) helemaal naar onze tevredenheid loopt en we daar voldoende ervaring mee hebben opgedaan.

Hou ons dus in de gaten via onze nieuwsbrief, Facebook en op de website.