Werkplaats

Motorkeet beschikt over een bescheiden en gezellige werkplaats in Uitgeest met het benodigde gereedschap, voldoende werkruimte en een flinke werkbank. De werkplaats is geschikt voor allerhande zaken zoals het monteren van accessoires, onderhoud en reparatie én allerhande aanpassingen. Daarnaast kun je bij ons óók terecht voor het opknappen van je (oude) motorfiets, het “rijklaar” maken voor het voorjaar en het conserveren van je fiets als je de winter wilt doorrijden.

Montageservice

Onderhoud & reparatie

Conserveren & opknappen

Voorjaarscheck

 

Staat er niet bij wat je gedaan wilt hebben? Neem gerust contact met ons op, dan overleggen we samen wat de mogelijkheden zijn.

Afhalen

De werkplaats is ook het adres waar je zelf je spullen kunt komen ophalen als je dat wilt. Dit kun je in de webshop bij het bestellen aangeven. Niet alleen staat de koffie (of thee) klaar en hebben we vaak erg lekkere koekjes in huis, je kunt dan ook uitleg krijgen over de werking of montage van je nieuwe spullen. Je bent van harte welkom.

Openingstijden

De werkplaats is elke dinsdag en donderdag geopend van 9:00u t/m 17:00u en op vrijdag van 9:00u t/m 12:00u. Wil je liever op een andere dag, in het weekend of ‘s avonds langskomen? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.