Montageservice

De een is geen handige donder, de ander houdt niet van vieze handen en soms hebben mensen het erg druk. Alle gekheid op een stokje: het komt gewoon niet altijd goed uit om je mooie nieuwe accessoires zelf op je motor te schroeven. Motorkeet snapt dat: vandaar de Montageservice!

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op (bel ons of gebruik het contactformulier)
We overleggen samen met jou wat de bedoeling is
Wij kijken of we de klus voor je kunnen uitvoeren
Zo niet, dan zoeken we samen naar alternatieven
Zo ja, dan krijg je van ons een offerte per email
Zodra je akkoord gaat met de offerte maken we een afspraak

Wat kost het?

Dat hangt vooral af van de benodigde werktijd. Ons uitgangspunt is om je een vaste prijs op basis van onze inschatting van de benodigde werktijd te offreren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. In enkele gevallen waarbij dat niet lukt of omdat jij heel specifieke wensen hebt, bijvoorbeeld ten aanzien montagemateriaal of aanpassingen, offreren wij nacalculatie of uurtarief voor de uiteindelijke prijs. Dit staat dan uitdrukkelijk in de offerte vermeld zodat je wéét dat de prijs pas na afloop bekend is.

Kwaliteit en veiligheid

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat je tevreden bent met het resultaat maar óók dat je veilig de weg op kunt. Oftewel, je spullen moeten goed passen en deugdelijk zijn gemonteerd. Dat spreekt vanzelf. Daarom is er een “oplevering” zodra de montageklus klaar is:

We controleren samen met jou of de spullen deugdelijk en veilig zijn gemonteerd
Een check of alles volgens jouw wensen is gemonteerd (plaats etc)
Je krijgt van ons tips over onderhoud voor een lange levensduur
We geven je uitleg over verantwoord en veilig gebruik
Als dat gedaan is en je bent tevreden, dan geef je akkoord en mag je betalen

Betalen

Je betaalt nadat de montageklus is geklaard en jij akkoord bent met de oplevering. Gepast contant betalen mág, maar we hebben het liefst dat je betaalt met PIN, wél zo handig voor ons én voor jou.

Garantie

Als het gemonteerde accessoire fabrieksgarantie heeft geldt die doorgaans ook na de montageservice zolang het montagevoorschrift van de fabrikant is gevolgd. Motorkeet kent zelf geen aparte garantieregeling.

Service

Ook na afloop van een montageklus kun je bij ons terecht als je vragen of opmerkingen hebt. Als je achteraf toch niet helemaal tevreden bent over het resultaat dan kijken we samen met jou hoe we dat kunnen oplossen.

 

Heb je vragen over de Montageservice? Neem gerust contact met ons op!